“Sinds 2007 kunt u bij Willem Schram Verhuur & GWW Support terecht voor de juiste inzet bij uw klus.”

Heeft u een klus op het gebied van de grond- weg- en waterbouw of in het onderhoud van wegen, (bedrijfs)terreinen of de openbare ruimte? Dan bent u bij Willem Schram Verhuur & GWW Support aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, actuele kennis en doeltreffende insteek staan wij bekend als een bedrijf dat uitstekende kwaliteit biedt. 

Wij werken met aandacht voor onze klanten, het milieu en ieders veiligheid. Innovatie en circulariteit zijn voor ons belangrijke speerpunten. Zo passen wij onze machines aan om optimaal te voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarnaast zetten wij in op hergebruik en revisie van bestaande machines en onderdelen. 

Vanuit onze standplaats in Wijckel kunnen wij Noord-Nederland snel en goed bedienen. Heeft u een klus elders waarvoor u goede ondersteuning zoekt? Wij kunnen onze machines gemakkelijk over lange afstanden verplaatsen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Onze inzet

Onze veegservice is onze specialiteit. Deze service bieden wij o.a. aan voor op (snel)wegen, op privé of bedrijfsterreinen en in de openbare ruimte. 

Ook kunt u bij ons terecht voor ondersteuning in de grond- weg- en waterbouw en verhuren wij klein materieel waarmee u zelf uw klus aan kunt pakken.

Onze klanten

Hoe groot of klein uw klus ook is, wij helpen u graag. Verschillende tevreden klanten gingen u al voor: